Αρχική Σελίδα

Bohyar Engineering Material Technology(Suzhou)Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Bohyar Engineering Material Technology(Suzhou)Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Bohyar Engineering Material Technology(Suzhou)Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η ποιότητα της διασπασμένης μηχανής πλαισίων είναι σταθερή με την ανταγωνιστική τιμή. Η ομάδα Bohyar είναι επαγγελματική ομάδα, πολλές ευχαριστίες για τις υποστηρίξεις σας στις τελευταίες ημέρες. Εμείς βαθειά bevelive ότι μπορούμε να επιτύχουμε τη αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση στο κοντινό μέλλον.

—— Ο κ. Andery από INTERTEHNO

Υψηλός - τα ποιοτικά προϊόντα με την επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών, αυτό είναι μια πολύ συμπαθητική εμπειρία για να συνεργαστούν με Bohyar.

—— Ο κ. Richard από την Αυστραλία

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η έννοια κατασκευής Bohyar είναι να εξασφαλιστεί η σταθερή ποιότητα και η ακριβής παράδοση.

  Όλα τα σημαντικά συστατικά είναι αναπτυγμένη μόνοι μας παραγωγή για να εξασφαλίσουν την ποιότητα. Το εργοστάσιο έχει τα οριζόντια επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα, CNC τους κάθετους τόρνους, τα κάθετα επεξεργαμένος κέντρα, τους οριζόντιους CNC τόρνους, CNC την τέμνουσα μηχανή καλωδίων και άλλες εγκαταστάσεις καθαρισμού εξοπλισμού κατασκευής και 100.000 κατηγορίας, και εξοπλισμένος με μια πεπειραμένη κατασκευαστική ομάδα.

  Bohyar Engineering Material Technology(Suzhou)Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0


  Bohyar Engineering Material Technology(Suzhou)Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Bohyar Engineering Material Technology(Suzhou)Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

 • Ε & Α

  Ο στόχος Ε&Α του Bohyar είναι να παρασχεθούν οι πελάτες τα προστιθεμένης αξίας προϊόντα και η υπηρεσία.

  Η στερεά δομή και η άριστη σταθερότητα των προϊόντων μας μπορούν να επιτευχθούν με τη βοήθεια του ανεξάρτητων κέντρου Ε&Α και των δωδεκάδων των μηχανικών σχεδιαστών με το έμπειρες σχέδιο μηχανών και τη δυνατότητα διόρθωσης δοκιμίων.

  Το Bohyar εισάγει πολλοί προηγμένο λογισμικό, από το οποίο οι σχεδιαστές και οι τεχνικοί εφαρμοσμένης μηχανικής μπορούν να πραγματοποιήσουν το επιστημονικότερες και λογικές σχέδιο προϊόντων και την Ε&Α. Το λογισμικό περιλαμβάνει το 2$ο σχέδιο AutoCAD, το σχέδιο Solidwork3D, το τρισδιάστατο σχέδιο υπέρ-ε, το ηλεκτρικό πιάτο CAXA, την πεπερασμένη ανάλυση στοιχείων ANSYS, την υπέρ τρεις-ισότιμη μέτρηση PC-DMIS, τη φασματογραφική ανάλυση NDTr 6.5xXL, κ.λπ.

  Bohyar Engineering Material Technology(Suzhou)Co., Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Bohyar Engineering Material Technology(Suzhou)Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Kaisa

Τηλ.:: +8615062348360

Φαξ: 86-512-66065466

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)