Αρχική Σελίδα Νέα

Ευπρόσδεκτος αφρικανικός συνεργάτης

Πιστοποίηση
Κίνα Bohyar Engineering Material Technology(Suzhou)Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Bohyar Engineering Material Technology(Suzhou)Co., Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η ποιότητα της διασπασμένης μηχανής πλαισίων είναι σταθερή με την ανταγωνιστική τιμή. Η ομάδα Bohyar είναι επαγγελματική ομάδα, πολλές ευχαριστίες για τις υποστηρίξεις σας στις τελευταίες ημέρες. Εμείς βαθειά bevelive ότι μπορούμε να επιτύχουμε τη αμοιβαία ωφέλιμη κατάσταση στο κοντινό μέλλον.

—— Ο κ. Andery από INTERTEHNO

Υψηλός - τα ποιοτικά προϊόντα με την επαγγελματική εξυπηρέτηση πελατών, αυτό είναι μια πολύ συμπαθητική εμπειρία για να συνεργαστούν με Bohyar.

—— Ο κ. Richard από την Αυστραλία

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Ευπρόσδεκτος αφρικανικός συνεργάτης
τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ευπρόσδεκτος αφρικανικός συνεργάτης

Το Bohyar χαιρέτισε την επίσκεψη των αφρικανικών πρακτόρων στις 22 Ιανουαρίου 2018. Η συνεδρίαση με τον αφρικανικό συνεργάτη προήλθε από την αναγνώρισή τους επιχείρησης και προϊόντων μας. Μοιραστήκαμε τη διαφορετική κατάσταση αγοράς προκειμένου να επιτευχθεί η μακροπρόθεσμη και σταθερή συνεργασία!

QQ 截图 20180208161947.jpg

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εξηγήσαμε στην επιχείρηση και τα προϊόντα στα αγγλικά έτσι ώστε να μπορεί να έχει μια πιό συγκεκριμένη και περιεκτική κατανόηση του επιχειρησιακών πεδίου και των ικανοτήτων μας. Συγχρόνως, είχαμε έναν μεγαλύτερο έλεγχο της δυνατότητάς τους να αφήσουν Bohyar να μπεί στην αφρικανική αγορά με την κατανόηση της ο ένας του άλλου επιχείρησης. Επιπλέον, επισκεφτήκαμε επίσης την πραγματική επίδειξη του προϊόντος, και διευθύναμε την ελεύθερη κατάρτιση λειτουργίας προϊόντων κάτω από την καθοδήγηση του κυρίου εργαστηρίων στο εργοστάσιό μας.

Επομένως, ο αφρικανικός συνεργάτης έδωσε τη μεγάλη προσοχή στα προϊόντα πυρήνων μας μετά από τις ανωτέρω ρυθμίσεις.

Η επίσκεψη και η συμφωνία που υπογράφονται από τους αφρικανικούς συνεργάτες δείχνουν ότι Bohyar ανοίγει την πόρτα στην αφρικανική αγορά και Bohyar θα συνεχίσει να εξερευνά και να αναπτύσσεται σε αυτήν την καλή ευκαιρία.

Η πρώτη συνεδρίαση με τους ξένους φιλοξενουμένους έθεσε το 2018 τα στερεά θεμέλια για την αυξανόμενη διεθνοποίηση Bohyar. Συγχρόνως, έδωσε έμφαση επίσης στην άριστη ποιότητα του εξοπλισμού μας και κατέδειξε πλήρως την εμπιστοσύνη των προϊόντων Bohyar από τους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Θα συνεχίσουμε να προχωρούμε και να ικανοποιούμε τις διαφορετικές ανάγκες των σφαιρικών πελατών.

 
Χρόνος μπαρ : 2018-03-29 22:32:54 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Bohyar Engineering Material Technology(Suzhou)Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Kaisa

Τηλ.:: +8615062348360

Φαξ: 86-512-66065466

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)